Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Szavazás

Te hogyan várod leghelyesebben Krisztus eljövetelét?
 

Lelki élet

Keresztény tabuk

News image

  Nem csak a keresztényeknél, hanem más vallásoknál is megfigyelhető, hogy vannak témák, amiről erkölcstelenség...

Bővebben

Az ige

News image

Keresztény gyülekezetben igen gyakran használt szó, az „ige”. A Biblia szavait nem csak a...

Bővebben

A mi Bibliánk

News image

Már meg sem lepődök, amikor egy állítólagos istenhívő ember a Biblia hitelességét, tartalmát vonja...

Bővebben

Keresztény csapda

News image

Minden vallásnak megvan a maga gyengesége. Vannak olyan vallások, amelyek a kereszténységnél jóval több...

Bővebben

More in: Lelki utak, Téveszmék, Bizonyosságok, Gyógytanácsok, Ördögi játékok

Egészség

A gyógyító megbocsátás

News image

A legtöbb ember fejében a megbocsátás szó kapcsán olyan ember jut eszébe, akire haragszik,...

Bővebben

A gyógyító ima

News image

Amikor az ember megbetegszik, gyakran Istenhez fordul segítségül. Van, akinek meghallgattatik és van, és...

Bővebben

Lélek szerinti gyógyulás

News image

A lélek szerinti gyógyulás a legnemesebb, mivel nemcsak a test gyógyulását idézi elő, hanem...

Bővebben

A test szerinti gyógyulás

News image

Ha egy test megbetegszik, a gyógyulásra igen sok lehetősége van. Lehetőség van lélek szerinti...

Bővebben

More in: Lelki egészség, Testi egészség

Életmód

Az ünnep

News image

Napjainkban a naptár minden egyes bejegyzésére jut egy, vagy több olyan dolog, amelyről az...

Bővebben

Feng Shui ítélete

News image

Az ember egykor szabad volt és éppen ezért boldog is. A (fél)tudás tette rabbá és...

Bővebben

21 nap

News image

Első indiai utam során történt mindaz, amit elmesélek Nektek. Remélem, hogy hasznos tapasztalat lesz mindannyiótoknak,...

Bővebben

Hajfestés

News image

Naponta találkozom olyan reklámokkal az utcák plakátjain, a kirakatokban, a médiában, amelyek különböző hajfestési technikákat...

Bővebben

More in: Táplálkozás, Sport, szabadidő, otthon, Munka, hivatás, Szépségápolás

Kapcsolatok

A párkapcsolatok sikere

News image

A hamis próféták szerint egy párkapcsolat sikerét a horoszkóp határozza meg, akkor lehet tartós,...

Bővebben

A „keresztény hódítás”

News image

A cím természetesen új fogalom a keresztény szótárban, valójában azt akarja sugallni, hogy miképpen...

Bővebben

Szexuális védelem

News image

Sok hívő ember számára okoz kételyt, hogy eldöntse, bűn-e a szexuális életben a védekezés. Ebben a...

Bővebben

Társkeresés

News image

Tegnap nézem a Fókuszt a TV-ben és számomra nem megdöbbentő hír hangzik el. Magyarország legnagyobb...

Bővebben

More in: Közösségek, Párkapcsolatok, Felebarátság, Család

Napi bölcsesség

Ne legyen, csak egy mércéd. Amilyen mércével mérsz a rokonoknak és ismerősöknek, olyan mércével mérj az idegeneknek és az ellenségeknek is. Ha követed ezt a törvényt, hamar eléred a mennyek országát.

Napi dilemma

Minden nap dönthetsz arról, hogy hiszel-e a halálban és követed őt a minden napi gondolataid, szavaid és tetteid által, vagy az örökkévalóságban hiszel és akként éled az életed.

Móni tanúbizonysága PDF Nyomtat Email
Írta: Administrator   
2011 május 23. (hétfő) 08:24

Szeretnék mesélni nektek Isten szeretetéről, hogy bizonyságot adjak mindazoknak akik még hisznek és bíznak Istenben hogy Isten valóban él és várja minden választottját.

Mióta az eszemet tudom vonzódtam angyalokhoz, különféle kérdések, gondolatok forogtak a fejemben, vajon mi lehet az élet után, léteznek-e rajtunk kívül más lények stb. Ma már tudom, hogy mindvégig Istent kerestem akit 5 évvel ezelőtt meg is találtam.

Egy kedves barátom közbenjárásával rátaláltam tanítómra - aki az Élet és a halál könyvének a szerzője -  akinek a jelenlétében már a legelső alkalommal megtapasztalhattam valami olyan csodálatos dolgot, amire előtte még álmaimban sem mertem gondolni. Tanítóm rám szegezte tekintetét. Először nem tudtam mi történik velem, előtte ilyet még sosem éreztem. Éreztem átjár valami, és nagy boldogság öntötte el a szívemet. Azt éreztem, egész életemben erre a boldogságra vágytam és most végre megtaláltam.

Azóta szinte minden héten mentem  és vágytam arra hogy megismerhessem Istent. Nagyon sok tanítást kaptam, megismertem lelki törvényeket, Sokszor kaptam megfeddést is, ha valamit nem helyesen tettem. Ma már ezekért is nagyon hálás vagyok, mert tudom ezek is az én épülésemet szolgálták és ezeken keresztül is Isten szeretete nyilvánult meg, hiszen ezeket azért kaptam, mert Isten szeret engem és nem akarja hogy elvesszek.  Isten szeretetét  minden egyes alkalommal tanítóm jelenlétében vagy közbenjárásával élhettem meg.

Egyik alkalommal, ami pár hónapja történt csodálatos dolgot éltem át. Megpróbálom leírni az érzést, hogy ti is láthassátok Isten nagyságát és dicsőségét.  Tanítóm kért hogy álljak vele szembe. Behunytam a szemem és már azonnal kezdett elönteni valami gyönyörű érzés. Mondta menjek vele, ő vezet engem. Ne féljek, csak bízzak benne és menjek  utána. Olyan helyre megyünk, ahol még nem jártam. Nem kételkedtem a szavában, hittem benne és követtem őt. Szemem mindvégig csukva volt, de egyszer megláttam őt lelki szemeim előtt. Előttem ment és közben biztatott menjek utána. Egyszer csak elvesztettem őt a szemem elől. De a hangját hallottam. Kicsit elbizonytalanodtam, de ő csak biztatott. Nem baj, ha nem  látom, menjek utána. Aztán azt mondta hogy fogadjam őt magamba és most már egyedül fogok tovább menni. Éreztem hogy ő bennem van és én őbenne és már nem félek. Éreztem az erejét és egyszerűen bíztam. Egyszer csak megpillantottam egy hatalmas ajtót. Éreztem be kellene rajta menni. Ami ott várt, az maga a boldogság. Hatalmas fényesség támadt, ahogy kinyitottam az ajtót és éreztem Isten hatalmas szeretetét. Éreztem hogy egy vagyok vele. Éreztem hogy mindig erre vágytam. Nem volt már fontos semmi sem, semmilyen anyagi dolog. Csak Isten létezett, csak benne voltam és ő gondoskodott rólam. Nem éreztem sem félelmet, sem fájdalmat, sem más negatív dolgot. Egyszerűen átjárt a boldogság. Azt éreztem nem akarok visszajönni, mert olyan jó volt Istennel lenni! Tudjátok nekem van két kislányom és nagyon szeretem őket, de akkor, abban a pillanatban nem gondoltam rájuk. Egyszerűen tudom hogy ha én boldog vagyok Istenben, ők is azok. Ha Isten gondoskodik rólam, akkor róluk is gondoskodik. Azóta is oda vágyódom vissza, mindent megadnék ha érezhetném Isten közelségét és szeretetét.

Több látomásom is volt az Új Jeruzsálemről, amely valóban olyan, mint amilyennek a Biblia leírja és közben azt éreztem hogy boldog vagyok, nincs semmi fájdalmam sem fizikai sem lelki. Éreztem az egységet Istennel, sokszor nem éreztem a fizikai testemet, mintha egybeolvadtam volna az Eggyel. Egyik látomásomban láttam egy nagy kaput, ami kinyílt és Jézus lépett ki rajta hófehér ruhában és nagy fényességben. Megfogta a kezem és hívott hogy menjek vele. Elvitt egy csodálatos helyre, Isten országába, megmutatta mi vár a kiválasztott népre, azokra akik valóban várják Krisztus eljövetelét. Láttam zöld mezőt, kristálytiszta patakkal, a távolban magas hegyek gyönyörű vízeséssel. Láttam asszonyokat, férfiakat, gyerekeket mind boldogok voltak, táncoltak, énekeltek, Istent dicsőítették. Láttam mindenféle állatot, akik együtt éltek az emberekkel, nem féltek és az emberek sem bántották őket. Láttam Jézust ahogy ott volt az emberek között és szerette őket és az emberek is őt. Velük volt az Isten, az Ő fényessége világított nekik az Ő szeretete óvta őket. Nem volt sem sötétség, sem fájdalom vagy félelem mert minden pillanatban Isten fényessége járta át őket.

Utolsó frissítés: 2011 május 27. (péntek) 18:47
 

Napi figyelmeztetés

Haragudj csak rám bátran, a te lángod is a pokol tűzét erősíti. Azonban, ha benned lévő tűzet arra használod, hogy megtisztulj a haragtól, kiirtom belőled a szenvedés gyökerét.

Téves mondások

Hitetlen ember esetében az idő az ördög malmára hajtja a vizet, hívő embert azonban az idő sem tántorítja el legfontosabb erkölcsi kincseitől. Így aztán aki a holnapban remél boldogságot elbukik, aki minden nap Isten mellett dönt, és folyton törekszik, az felemeltetik.